oroszforditas.hu     Венгерский перевод: перевод с русского на венгерский, с венгерского на русский    Russian to Hungarian & Hungarian to Russian translation, that is Russian-Hungarian & Hungarian-Russian translation     (1) 242-1797, (30) 576-1976, info@oroszforditas.hu    Vissza a főoldalra

Kíváncsi a yachtok orosz tulajdonosainak céghálójára? Rendelje meg nálunk a cégminősítéseiket, cégkivonataikat, mérlegeiket (pénzügyi beszámolóikat)!

Szentpétervár, azaz az "Észak Velencéje" palotákkal szegélyezett csatornáinak egyike. Két oldalt az orosz vállalkozók yachtjai parkolnak


Oroszországi cégek cégkivonata, mérlege és
az oroszországi egyéni vállalkozók bejegyzett adatai

Mielőtt komolyabb kapcsolatba lépünk, szerződést kötünk bármilyen céggel, akkor célszerű róla előzetesen informálódnunk. Ez különösen igaz a külföldi, így az orosz cégek esetében, hiszen "Messziről jött ember azt mond, amit akar".

Ezt a tájékozódást segíti elő az a szolgáltatásunk, mely a kért orosz cégek / orosz egyéni vállalkozók vonatkozásában biztosítja
 • a hivatalos, pillanatnyilag aktuális cégkivonatának, és/vagy
 • a hivatalos, friss pénzügyi beszámolójának (mérlegének) megrendelőnkhöz történő eljuttatását.
 • Szolgáltathatjuk továbbá adott orosz cégek / orosz egyéni vállalkozók azonosító és pénzügyi hátterének komplex áttekintését.
Igény esetén ezek oroszról magyarra fordítását kedvezményes áron vállaljuk (lásd lentebb, a kék színű "Oroszról magyarrra fordítás" címen).

Cégek

Cégkivonat

Az adatok forrása: az oroszországi Szövetségi Adóhivatal.

Teljesítési határidőnk: orosz nyelven tipikusan még a megrendelés napja.

A lekérdezéshez szükséges adatok - a következők közül csak egyre van szükség:
 • cégjegyzékszám (OGRN) vagy
 • adószám (INN) vagy a
 • a cég megnevezése (ez esetben legalább a várost is célszerű megadni).
Lekérdezési lehetőségek:
 • tájékoztató jellegű, nem hiteles cégkivonat: 5.000 Ft + ÁFA,
 • hiteles cégkivonat: 10.000 Ft + ÁFA.
Az utóbbi esetben egy külön állományban elküldjük a kiterjesztett cégkivonatot is. Ez többek között tartalmazza a cég adataiban bekövetkezett változásokat (például címe, telefonszáma, vezetője, tulajdonosa változásait), az esetleges leányvállalatait, képviseleteit.

oroszországi cégkivonat példája - oroszul

Oroszországi cégkivonat - oroszul.
A hiteles és a nem hiteles cégkivonat tartalmilag megegyezik egymással, csak a hitelesítésben különböznek. A másik eltérés pedig, hogy a hiteleshez jár egy külön állományban a kiterjesztett cégkivonat, mely a változások történetét tartalmazza (a mintáját lásd lentebb).
Az oroszról magyarra fordítását az adott, konkrét orosz nyelvű cégkivonat leütésszáma alapján, külön árajánlatot adva vállaljuk


oroszországi cégkivonat példája - magyarul

Oroszországi cégkivonat - magyarul.


oroszországi kiterjesztett cégkivonat példája - oroszul

Oroszországi kiterjesztett cégkivonat - oroszul. Ez a hiteles cégkivonathoz járó, külön pdf állományt képező melléklet.
A tevékenységek felsorolását követően havi bontásban láthatjuk zöld színnel az újonnan felvett, piros színnel, s kihúzva pedig a törölt tevékenységeket.
Az oroszról magyarra fordítását az adott, konkrét orosz nyelvű kiterjesztett cégkivonat leütésszáma alapján, külön árajánlatot adva vállaljuk


Éves pénzügyi beszámoló azaz mérleg

Az adatok forrása: Oroszországban az éves pénzügyi beszámolót két helyre kell beküldeni: a Szövetségi Adóhivatalhoz és a Szövetségi Statisztikai Hivatalhoz. A beérkezett adatok nyilvánosságra hozatalát a jogszabályok az utóbbira delegálják, így mi a Szövetségi Statisztikai Hivatal által közölt adatokat kapjuk.

A lekérdezéshez szükséges adatok - mint a cégkivonat esetén, továbbá kérjük megadni, hogy az utóbbi négy év közül melyik pénzügyi évre vonatkozzon. A lehetőségek: 2015 vagy 2016 vagy 2017 vagy 2018

Lekérdezési lehetőségek:
 • tájékoztató jellegű, nem hiteles éves pénzügyi beszámoló: 5.000 Ft + ÁFA,
 • hiteles éves pénzügyi beszámoló: 10.000 Ft + ÁFA.

Egyéni vállalkozók

Az adatok forrása: mint a céges lekérdezéseknél.

Cégkivonat jellegű adatok

A lekérdezéshez szükséges adatok - a következők közül csak egyre van szükség:
 • egyéni vállalkozói azonosító (OGRNIP) vagy
 • adószám (INN) vagy a
 • családi név, utónév, apai név, megye (kraj-oblaszty) (azaz a megkülönböztetés érdekében összesen 4 db adat).

Éves pénzügyi beszámoló azaz mérleg

Lekérdezési lehetőségek:
 • tájékoztató jellegű, nem hiteles éves pénzügyi beszámoló: 5.000 Ft + ÁFA,
 • hiteles éves pénzügyi beszámoló: 10.000 Ft + ÁFA.

Oroszról magyarra fordítás

Természetesen, amennyiben igény van rá, a lekérdezett oroszországi cégjegyzékek, mérlegek oroszról magyarra fordítását is vállaljuk, speciális, kedvezményes áron, akár általunk hitelesítve is. Ez a hitelesítés a közvélemény által nem nagyon ismert jogszabály alapján Magyarországon mindenütt érvényes (akár rendőrségen, bíróságon is), nem szükséges ezeket a drága OFFI-val fordíttani, hitelesítteni.Ha orosz fordító, vagy ha orosz-magyar vagy magyar-orosz fordítás, akkor www.oroszforditas.hu!